خبر خبر

نشست هم اندیشی 30 شرکت فعال دانش بنیان کشور با وزیر اقتصاد و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

به گزارش روابط عمومی گروه توزین الکتریک، شرکت فرد ایران، عصرگاه دوشنبه پانزدهم بهمن‌ماه1397، ساختمان وزارت امور اقتصادی و دارایی، میزبان 30 شرکت از  فعالان دانش‌بنیان  کشور بود. دانش‌بنیانی‌ها در این محفل که با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد و دارایی و جمعی از معاونان و مدیران حوزه اقتصادی کشور برگزار شد، آمادند تا بی واسطه و مستقیم از دغدغه‌ها، نیازها و نگرانی‌هایشان در حوزه‌های مالی، پولی، بانکی، مالیاتی و گمرکی بگویند. در این محفل محمد صاحبکار خراسانی رییس امور شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری، شاپور محمدی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، مهرداد جمال اورنقی معاون امور فنی و گمرکی، سید کامل تقوی نژاد رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور حضور داشتند و پای صحبت فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها نشستند.

جناب آقای دکتر دژپسند در بخشی از سخنان خود فرمودند:

می خواهیم برای کسب و کارهای دانش بنیان فرش قرمز پهن کنیم

فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد و امور دارایی در این نشست از تلاش معاونت علمی و فناوری برای تحقق بخشیدن به اقتصاددانش بنیان قدردانی کرد و گفت: دکتر ستاری حضور موثری در این عرصه داشته اند و مطالبی که در دولت مطرح می کنند مفید و راهگشاست.

دژپسند با اشاره به رویکرد نظارتی و مدیریتی دولت در کنترل نوسان های ارزی گفتسیاست دولت مدیریت بدون سرکوب بازار ارز با ارایه راهکارهای اقتصادی  است. بر همین اساس خوشبختانه بازار ارز در شرایط ثبات است و امیدواریم روند کاهشی پیداکند.  وی با بیان این که همان گونه که فرش قرمز برای سرمایه گذار خارجی پهن کرده ایم می خواهیم یک فرش قرمز هم برای  کسب و کارهای دانش بنیان گسترده کنیم گفت: شرکتهای دانش بنیان زمینه ساز ورود سرمایه کذار را به کشور است دژپسند تاکید کرد: موانع و مشکلات را اعلام کنید و خواهش می کنم سامانه ای برای تعاملات دوجانبه شکل بگیرد وزیر اقتصاد با تاکید بر  حل مشکلات شرکت های دانش بنیان و سازوکارهای تسهیل امور قانونی شرکت های دانش بنیان گفت: در هیات مقررات زدایی که یک هیات فراقوه ای است، اگر به این نتیجه برسند قانون یا بخشنانه ای دست و پاگیر است تصمیم به لغو آن گرفته می شود

جناب آقای دکتر ستاری معاون علمی و فناوری در آغاز این نشست از پررنگ شدن نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد این روزهای کشور گفت. اقتصادی که سالیان طولانی به درآمدهای نفتی وابسته بوده، امروز به واسطه شکل‌گیری زیست‌بوم کارآفرینی و نوآوری نقش دانش و فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی  را در خود برجسته می‌بیند.

ستاری، نسل جدید کارآفرینان این شرکت‌ها را نیروی محرکه جدید اقتصاد کشور دانست و گفت: تلاش کردیم تا برای کسبب‌وکارهایی که نوآوری، دانش و نیروی انسانی خلاق مهم‌ترین اندوخته‌شان است یک محیط مساعد و کم‌دغدغه فراهم کنیم. البته با وجود ساختارهای سنتی و کم‌رمق، مشکلات و موانع بسیاری داشتیم و داریم. اما این نسل جدید کارآفرین با توجه به ماهیت خلاق و پرشتاب خود این ساختارها را دست‌خوش تحول می‌کنند.

این نشست دوساعته به گپ و گفت میان مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها با وزیر امور اقتصادی و دارایی اختصاص داشت.

 

همچنین در این نشست که که با حضور بیش از 30 فعال دانش‌بنیان و استارتاپی برگزار شد،. مدیران این کسب و کارها به بیان دغدغه‌هایی همچون ضرورت معافیت‌های مالیاتی، نحوه ارزیابی ممیزهای مالیاتی، الزام وجود یک سازوکار ویژه برای بررسی و ارزیابی مالیات شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی، نگاه نو در ارزیابی دارایی‌های این کسب‌وکارها توسط نهادهای مالی از جمله بانک‌ها، تسهیل فرآیند وثیقه‌ها و ضمانت‌نامه برای دریافت وام و تسهیلات، کمک به ورود کالاهای موردنیاز از سوی گمرک، امکان معافیت مالیاتی و ارائه کسب و کارهای ورشکسته در تابلوی بورس پرداختند. در این نشست قرار شد دونشست تخصصی مجزا با هماهنگی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بین شركتها و استارتاپ ها با نماینده بانكها و امور مالیاتی به صورت مجزا برگزار شود.

 

منبع :
۱۳۹۷/۱۱/۱۶
ارسال نظر
نام و نام خانوادگی
پست الكترونیك
نظر شما
ارسال
نظرات ارسال شده